Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επισκεπτήριο στον Αχιλλέα Μπέο



Με αφορμή τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές Ναυπλίου, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και των συνδέσμων φιλάθλων βρέθηκαν την Πέμπτη (29/12) στις φυλακές και παρέδωσαν 100 κουβέρτες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Διευθυντής Φυλακών...
 ευχαρίστησε για την κίνηση αυτή, ενώ η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου, με τους φιλάθλους να ζητούν την αποφυλάκιση του.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Σας γράφουμε μέσα από το πούλμαν. Αυτή τη στιγμή με το πούλμαν της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και δεκάδες ΙΧ πηγαίνουμε στις φυλακές Ναυπλίου να πούμε τα κάλαντα στον πρόεδρο μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ ως αναγνώριση των όμορφων στιγμών που μας χάρισε τα χρόνια που ήταν πρόεδρος στην ομάδα μας. Με την επίσκεψή μας θα παραδώσουμε δώρα για όλους τους φυλακισμένους εκ των οποίων 500 κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά και καθαριστικά αφού η πολιτεία μας δεν είναι άξια ούτε για αυτό. Συμμετέχοντες είναι oι Austrian Boys, Red Eagles Αγριάς Βόλου, Athens Fans και το Δ.Σ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία , ευτυχία και ευχόμαστε η νέα χρόνια να μας βρει χωρίς τους Γερουλάνους, Μπιταξίδηδες, Νικητιάδηδες και Πιλάβιους.....

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ....!!!!».