Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΣΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ





Ο Γιάννης Ζαραδούκας αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ για τη χειμερινή περίοδο, υπό μορφή δανεισμού 6 μηνών από τον Ολυμπιακό....


Ο διεθνής αριστερός αμυντικός στις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη έδειξε θετικός στο να μετακομίσει στα Γιάννινα, αλλά ζήτησε λίγο χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Αυτό θα γίνονταν χτες αργά το βράδυ ή σήμερα. Από τον Ολυμπιακό είναι θετικοί στην παραχώρησή του και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει οριστικά, οπότε ίσως και σήμερα να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ζαραδούκας δεν είχε καμία συμμετοχή φέτος στον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται προτίμησε τον ΠΑΣ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, στοιχείο πολύ σημαντικό για την καριέρα και την ανέλιξη του κάθε ποδοσφαιριστή. Οι επαφές με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν πολύ πριν από τα Χριστούγεννα με τη συγκατάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη και τελικά χτες ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα έναντι των άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων, με τους κυανόλευκους να θεωρούν κλεισμένη τη μεταγραφή. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12-12-1985 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπως η Μαρκό, το Κορωπί, ο Πανσερραϊκός και ο Εθνικός. Έμεινε ελεύθερος και το 2009 μετακόμισε στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας του Βόλου. Από τις 3 Οκτωβρίου ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους Βολιώτες, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων στο Περιφερειακό για τη γνωστή υπόθεση με τους στημένους αγώνες.