Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βόλος στο 2ο Winter Cruising Forum


Με μία συντονισμένη προσπάθεια ο Βόλος επιχειρεί να εδραιώσει την θέση του στο Μεσογειακό χάρτη των λιμανιών με την παρουσία του σε συναντήσεις, συνέδρια και εκθέσεις.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια....
 το Επιμελητήριο Μαγνησίας με την κα. Καμμένου Θέκλα, ο Δήμος Βόλου με την κα. Μπαρτζιώκα Σούλα, και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου με τον κο. Πρίγκο Ιωάννη, πήραν μέρος στο 2ο Winter Cruising Forum το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2011.

Διαφάνηκαν οι δυνατότητες του Βόλου στη σύνδεση, δημιουργία, και κοινή προώθηση τόσο με τα λιμάνια της Τουρκίας αλλά και της Μαύρης Θάλασσας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Βόλος μπορεί και πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων τόσο λόγω της γεωγραφικής του θέσης, αλλά και λόγω των πολλών δυνατοτήτων για πληθώρα δραστηριοτήτων των επισκεπτών. Υπάρχει μία σειρά βελτιώσεων των υποδομών που πρέπει να πραγματοποιηθούν και θα πρέπει η προσπάθεια να συνεχιστεί. Το μέλλον για την κρουαζιέρα, την πόλη του Βόλου, αλλά και όλη τη Θεσσαλία είναι ενθαρρυντικό».