Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Θα κοπεί το νερό, σε όσους δεν το πληρώνουν στο Ν. Πήλιο"




«Τελεσίγραφο» σε όσους καταναλωτές διατηρούν τα τελευταία χρόνια υψηλές οφειλές από τη μη καταβολή των ανταποδοτικών τελών ύδρευσης, να τις εξοφλήσουν μέχρι και τις 11 του ερχόμενου Οκτωβρίου..

έστειλε χθες η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου. Σε διαφορετική περίπτωση, συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στη διακοπή της παροχής νερού. Σημειώνεται, οτι οι σχετικές οφειλές ανέρχονται στο 1 εκ. 740 χιλ. ευρώ και αποτελούν το 80% των οφειλών των δημοτών και επαγγελματιών προς τον Δήμο Ν. Πηλίου. Οι οφειλέτες έχουν ήδη δεχθεί δυό ειδοποιητήρια, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν ούτε καν για να πετύχουν διακανονισμό, αναφέρεται από την πλευρά του Δήμου.
Στο Δήμο Αλμυρού, οι οφειλές προς την Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και η αδυναμία της, κατά συνέπεια, να ανταποκριθεί στις δικές της υποχρεώσεις, λίγο έλειψε να οδηγήσει στη διακοπή παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ για τη λειτουργία του αντλιοστασίου της. Μετά την αποστολή ειδοποιητηρίων οι οφειλέτες προσήλθαν για διακανονισμό, αλλά λίγοι μπορούν να καταβάλουν τις δόσεις.