Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γιορτή τένις στην παραλία του Βόλου



Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 από τις 11 το πρωί έως τη δύση του ήλιου, οι κάτοικοι του Βόλου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της αντισφαίρισης (τένις) στην παραλία του Βόλου, δίπλα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας....


Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο θα έχουν τη δυνατότητα παιδιά από 4 (!!!) ετών να δοκιμάσουν το παιχνίδι. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας υιοθετώντας το πρόγραμμα “PLAY & STAY” της ITF θα οργανώνει μικρής διάρκειας μαθήματα για τους ενδιαφερόμενους και ελεύθερο παιχνίδι στη συνέχεια. Από το πρώτο λεπτό ο καθένας μπορεί να διασκεδάζει και ταυτόχρονα να αθλείται. Ας μην ξεχνάμε πως το τένις είναι εύκολο, προάγει την υγεία, αυξάνει την αυτοεκτίμηση, είναι διασκεδαστικό!


Ο εξοπλισμός για τα μαθήματα στην παραλία θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για όλους, ενώ θα υπάρχει καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – προπονήτρια τένις που θα πραγματοποιεί τη διδασκαλία. Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης τριών μαθημάτων εκμάθησης τένις εντελώς δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα μέχρι το τέλος της ημέρας, από το χορηγό της εκδήλωσης, το μαγαζί αθλητικών ειδών INTERSPORT.


Οι εγγραφές στα τμήματα ξεκίνησαν... Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα παιδικά- αγωνιστικά τμήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6945-280902, Παπαθεοδωροπούλου Ελένη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής- Msc Fitness & Health ή να έρθετε στα γήπεδα τένις του Πανθεσσαλικού σταδίου καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 4-7μμ.