Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Το Γερμανικό ARD στο «BOΛΟ»



Μελετά τις επιπτώσεις της κρίσης στους Βολιώτες

Τους μύθους που περιβάλλουν τους «τεμπέληδες» Έλληνες αλλά και τις προκαταλήψεις με τις οποίες μας αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί πολίτες, ανέλαβε να «σπάσει» για λογαριασμό της Γερμανικής τηλεόρασης η βολιώτισσα δημοσιογράφος Έφη Μουργελά η οποία με...
 τη συνεργάτη της Γερμανίδα δημοσιογράφο κ.Ινγκα Κλές και συνεργείο του 1ου Γερμανικού καναλιού ARD βρίσκονται από την Πέμπτη στο Βόλο για να καταγράψουν και να παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό της Γερμανίας, τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στο Βόλο, μιλώντας με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στις εξελίξεις.


Η βολιώτισσα δημοσιογράφος συνομίλησε με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, και τον Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Ευστάθιο Πλαστάρα, καθώς και με πολλούς απλούς πολίτες μεταξύ αυτών, συνταξιούχους και οδηγούς ταξί, θέλοντας έτσι να αποτυπώσει την καθημερινό αγώνα των ανθρώπων της ελληνικής κοινωνίας να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, με κορυφαίο αυτό της ανεργίας και της περαιτέρω αποβιομηχάνισης της περιοχής.