Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ανθρώπινες στιγμές στο Ναύπλιο για Μπέο και φυλακισμένους




Πάρα πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκίνησαν σήμερα για Ναύπλιο, έτσι ώστε να μοιράσουν δώρα στους φυλακισμένων των φυλακών, όπου βρίσκεται έγκλειστος και ο Αχιλλέας Μπέος....


Με αυτή την ανθρώπινη ενέργειά τους, οι Ολυμπιακοί δείχνουν τα αισθήματά τους και στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και σε φυλακισμένους που κοιμούνται κυριολεκτικά στο πάτωμα, χωρίς ακόμη και κουβέρτες.


Οι Austrian Boys έστειλαν την εξής ανακοίνωση :
«Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Σας γράφουμε μέσα από το πούλμαν. Αυτή τη στιγμή με το πούλμαν της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και δεκάδες ΙΧ πηγαίνουμε στις φυλακές Ναυπλίου να πούμε τα κάλαντα στον πρόεδρο μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ ως αναγνώριση των όμορφων στιγμών που μας χάρισε τα χρόνια που ήταν πρόεδρος στην ομάδα μας. Με την επίσκεψή μας θα παραδώσουμε δώρα για όλους τους φυλακισμένους εκ των οποίων 500 κλινοσκεπάσματα , πετσέτες , ρούχα , εσώρουχα, καλλυντικά και καθαριστικά αφού η πολιτεία μας δεν είναι άξια ούτε για αυτό . Συμμετέχοντες είναι oι Austrian Boys , Red Eagles Αγριάς Βόλου , Athens Fans και το Δ.Σ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία , ευτυχία και ευχόμαστε η νέα χρόνια να μας βρει χωρίς τους Γερουλάνους, Μπιταξίδηδες , Νικητιάδηδες και Πίλάβιους…..

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ….!!!!».