Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

50χρονος Βολιώτης επεσε από τον τρίτο όροφο και σώθηκε!!!


Επεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Βόλο και σώθηκε. Ο λόγος για 50χρονο Βολιώτη που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από ύψος δέκα περίπου μέτρων και, παρά τα συντριπτικά κατάγματα που έφερε, διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 10 το πρωί και....
 μεταφερόμενος στο Νοσοκομείο μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Νωρίτερα οι γιατροί της Ορθοπαιδικής πριν τον υποβάλουν σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις τον ρώτησαν αν με τη… βουτιά στο κενό ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Όχι ήταν η απάντηση του 50χρονου, ο οποίος έμεινε στο χειρουργικό κρεβάτι για περισσότερες από τέσσερις ώρες, αφού υποβλήθηκε σε πέντε συνολικά επεμβάσεις, για να αποκατασταθούν τα πολλαπλά τραύματα που έφερε τόσο στα άνω και κάτω άκρα, όπως και στη λεκάνη. Ο άτυχος 50χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου.
Σημειώνεται πως για το περιστατικό η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για το ατυχές περιστατικό, όπως και για τα ακριβή αίτια πτώσης του 50χρονου.

Πηγή:Taxydromos.gr