Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ: O τρελάρας του Βόλου και η ανύπαρκτη ΟΕΑ


Τον τελευταίο χρονικό διάστημα στο ιερό χώρο της Πατρίδας μας συμβαίνουν ανεπίτρεπτες καταστάσεις.
Παρουσιάζονται πολλοί σωτήρες και πολλοί πατριδοκάπηλοι. Αρχίζουμε με την αποκάλυψη ενός πραγματικά επικίνδυνου για την Ελληνική ιδέα και εν καιρώ εφ' όσον δεν συμμορφωθούν οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις.
Ένα απλό «ποιος είναι ποιος». Βαρβαρικά "hou is hou", ώστε να μπορεί ο καθένας ν' αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του έχοντας την γνώση.
Πρόσφατα παρατηρήθηκε κυκλοφορία χειρογράφων....
σημειώσεων, υβριστικού περιεχομένου, εναντίον όλων εκείνων που ασχολούνται με θέματα Ελληνισμού και εθνικής αφύπνισης. Τις υπογράφει κάποιος Ιωάννης Καραγεωργίου (Τουρκογενές όνομα Καρά = μαύρος), μέλος της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά», και αυτοτιτλοφορείται μέλος υφηγεσίας ΟΕΑ (Ομάδας Εθνικής Αποκατάστασης), ή απλό μέλος ΟΕΑ ή ταχυδρόμος ΟΕΑ, ή Υπολοχαγός ειδικών δυνάμεων ΟΕΑ και σε στιγμές κρίσεως της τρέλας του, Μέγας Αλέξανδρος.Ο Ιωάννης Καραγεωργίου αποτελεί φαινόμενο τερατογενέσεως, αφού ξερνά ακαθαρσίες και δυσοσμίες από το στόμα του, όντας ζωντανός οχετός.
Με εντολές της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά», στην οποία ανήκει, προσπαθεί ύπουλα και μεθοδικά να ανακόψει την προσπάθεια όλων εκείνων που ασχολούνται με τον Ελληνισμό, εκτοξεύοντας εναντίον τους ύβρεις και κατασκευασμένες κατηγορίες.
Έχει διοχετεύσει τεράστιο αριθμό σημειώσεων και επιστολών, βρίζοντας τους πιο κοντινούς φίλους και συνεργάτες του, την εκκλησία, την δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον Στρατό και όλα τα μυθολογικά και ιστορικά σύμβολα της Ελλάδας.
Το φαινόμενο αυτό μας υποχρέωσε να ερευνήσουμε το παρελθόν του και την ανεύρεση της ΟΕΑ.
Οι πηγές που χρησιμοποιήσαμε ήταν οι γείτονες του (Ν. Ιωνία Βόλου , οδός Ελπίδος), κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι του (δεν έχει ούτε έναν), και οι δικαστικές, αστυνομικές και εκκλησιαστικές αρχές του Βόλου και την ΚΥΠ.
Δικαιωθήκαμε πλήρως ως προς τις υποψίες που είχαμε αφού οι πληροφορίες που πήραμε αποκαλύπτουν ότι ο μισέλληνας μάρτυρας του Ιεχωβά Καραγεωργίου Ιωάννης είναι ένα χυδαίο απόβρασμα, ένα κοινωνικό κατακάθι, ένα γελοίο υποκείμενο, ένα ελεεινό ανθρωπάριο που θεωρεί σαν Εθνική Αποκατάσταση, την θεοποίηση της σχιζοφρένειας, την καθιέρωση της αναρχίας, και την επικράτηση των ύβρεων , της ασεβείας και της απειθαρχίας
όπου οι μόνοι εκλεκτοί της κοινωνίας αυτής θα είναι ο υπόκοσμος, οι αποτυχημένοι, οι απόκληροι και οι βαρυποινίτες των φυλακών όπως και αυτός.

Η ΟΕΑ όπως ο ίδιος γράφει και στις σημειώσεις του ιδρύθηκε το 1947 από κάποιους ηλίθιους στρατηγούς που δεν έλαβαν υπ' όψιν τους ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας, τόσον αυτοί όσο και οι διάδοχοι τους, αφού έβαλαν στην οργάνωσή τους έναν μάρτυρα του Ιεχωβά και τόσο γελοίο υποκείμενο σαν τον Τ. Καραγεωργίου.
Η ΟΕΑ (Ομάδα Εθνικής Αποκατάστασης) δεν υπάρχει, ΟΥΤΈ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ιδρύθηκε στην Ιταλία από τον νεοφασίστα Μεσαγκράντε (Μessagrade) και διαλύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 με την σύλληψη και καταδίκη του αρχηγού της σε ισόβια κάθειρξη. Μέλος της οργάνωσης αυτής υπήρξε ο Ιωάννης Καραγεωργίου,την εποχή που δήθεν σπούδαζε στην Ιταλία. Από τότε η οργάνωση αυτή ζει μέσα στο αρρωστημένο μυαλό του, για να προσφέρει εικονικούς τίτλους και αξιώματα στον εαυτό του.
Αυτός ο νεομεσίας, από γεννήσεως του γαλουχήθηκε από την οργάνωση «Μάρτυρες του Ιεχωβά» αφού τόσο ο πατέρας του Χριστόδουλος όσο και η μητέρα του Χρυσούλα, ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης.
Το 1975 συμφωνά με τις αρχές της Σιωνιστικής αυτής οργάνωσης, αρνήθηκε να στρατευθεί λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων, και για ν' αποφευχθούν οι κυρώσεις οι γονείς του τον έστειλαν για σπουδές στην Ιταλία, παρά τον χαμηλό του δείκτη νοημοσύνης. Δεν κατάφερε ποτέ να πάρει έστω και ένα χαρτί. Παρέμεινε πάνω από δέκα χρόνια στην Μπολώνια της Ιταλίας, κατασπαταλώντας τις οικονομίες των γονιών του και κηρύχθηκε ανυπότακτος στρατού.
Επιχείρησε να γίνει τέκτονας στην τεκτονική στοά της Μπολώνια αλλά δεν τον δέχτηκαν λόγω του εριστικού και δυσπροσάρμοστου χαρακτήρα , ενώ δεν παραλείπει να βάζει δίπλα στην υπογραφή του τα τεκτονικά σύμβολα (.: ..:·)·
Ζούσε έκλυτη και διεφθαρμένη ζωή χωρίς όρια και φραγμούς, με αποτέλεσμα να προσβληθεί από Σύφιλη βαρείας μορφής που του προκάλεσε ανικανότητα και επιβάρυνε την κακή ψυχολογική του κατάσταση με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί σε νευρολογική κλινική. Εκδηλώνει σοβαρά συμπτώματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και αδυναμία προσαρμογής στο κοινωνικό σύνολο.
Με την έξοδο του από το ψυχιατρείο εντάχθηκε στην φασιστική οργάνωση ΟΕΑ της Μπολώνια, προκαλώντας την αντίδραση της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά» που τον διέγραψαν από μέλος τους.
Το 1984 πέθανε ο πατέρας του από την στεναχώρια «ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ» έτσι τον αποκαλούσε (μαρτυρία γείτονα), και η μητέρα του διέκοψε επί δεκαπέντε χρόνια κάθε επαφή μαζί του.

Σε αυτή την κακή κατάσταση ευρισκόμενος κατέληξε τρόφιμος της εκκλησιαστικής πρόνοιας , αφού η εκκλησία ήλπιζε να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Η συμπεριφορά αυτή της εκκλησίας τον εξόργισε και έστειλε στον τότε επίσκοπο Δημητριάδος και σημερινό αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, επιστολή υβριστική όπου χρησιμοποιούσε αισχρές και ακατονόμαστες φράσεις,φανταστικές κατηγορίες, απειλώντας να κρεμάσει 450 Μητροπολίτες, Αρχιμανδρίτες, Πρωτοσύγκελους και άλλους
κληρικούς.
Καταδικάσθηκε σε πολύμηνες φυλακίσεις από το δικαστήριο του Βόλου και έγινε πελάτης των φυλακών, της
εισαγγελίας και της αστυνομίας. Σήμερα επειδή η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός ελέγχου, δεν ασχολείται
κανείς μαζί του, βρίζει τον κόσμο, που γελά με το κατάντημα του.
Στις σημειώσεις του που διοχετεύει, αποκαλεί την μητέρα του Παναγία, ενώ την Παναγία την βρίζει πρόστυχα και χυδαιότατα . Τι συμβαίνει άραγε στο αρρωστημένο μυαλό του;
Την αποκαλεί πλανητική-συμπαντική ηρωίδα και θεά προσπαθώντας να δώσει αξία στον άθλιο και ασήμαντο εαυτό του. Ποιος ξέρει πως φαντάζεται τις θεές;

Η μητέρα του ήταν μια ασήμαντη γριούλα φανατική μάρτυρας του Ιεχωβά που δικάστηκε και καταδικάστηκε για απάτη επειδή δεν δήλωσε τον θάνατο του συζύγου της στο ταμείο συντάξεων, για να μην μειωθεί η σύνταξη της από 140.000 σε 70.000 δραχμές.
Αυτή η ιστορία με το δημόσιο και ένας μαραθώνιος με τις τράπεζες δημιούργησε ένα χρέος 30.000.000 δραχμών.
Με επέμβαση της μητέρας του επανήλθε και πάλι στην αγκαλιά της οργάνωσης μαρτύρων του Ιεχωβά, και ως δια μαγείας διευθετήθηκε και το άνοιγμα του δανείου.
Το 2001 η μητέρα του σε ηλικία 81 ετών πέθανε από γηρατειά, ενώ το ρεμάλι ο γιος της έπλεξε μια δακρύβρεχτη ιστορία, όπου αναφέρει ότι την δολοφόνησαν οι τράπεζες. Παρουσιάζοντας την δυστυχισμένη γριούλα σαν ηρωίδα. Το κακό με την περίπτωση του ανθρώπου αυτού
είναι ότι γράφει ψεύτικες ιστορίες που τις πιστεύει για αληθινές(μυθοπλασία), και παριστάνει τον απαρηγόρητο.
Είναι πωρωμένο όργανο των μαρτύρων του Ιεχωβά και συνεργάζεται συστηματικά με την σιωνιστική οργάνωση
«Βιβλική Εταιρεία Σκοπιά» (Κηφισίας 77 - Μαρούσι). Η οργάνωση αυτή ελέγχεται από την αντίστοιχη του Μπρούκλην και συνεργάζεται με την τεκτονική στοά «Υψηλή Αδελφότης Φωτός» (ΗΒL) του Λονδίνου και με την τεκτονική στοά «Δρυός» της Ν. Υόρκης, που την τροφοδοτούν με ψευδείς αληθοφανείς πληροφορίες που διανέμει στα μέλη της για την διάδοση τους.
Το 1989 όπως και σήμερα ο Ιωάννης Καραγεωργίου δακτυλογράφησε και διένειμε πληροφορίες που του έδωσε η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά και οι οποίες προέβλεπαν γεγονότα που θα συνέβαιναν, μεταξύ 1989 και 2002.
Μόνον οι κότες και ο μεγάλος φωστήρας της ΟΕΑ δεν κατάλαβαν, ότι οι πληροφορίες ήταν όλες ανοησίες όπως ο πόλεμος ΗΠΑ - Ρωσίας, ΗΠΑ - Καναδά, κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Έλληνες, και του Αιγαίου από τους Τούρκους, επιστροφή του Βασιλιά και πάρα πολλά άλλα. Τίποτε δεν επαληθεύθηκε και συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των «μαρτύρων του Ιεχωβά».
Διαδίδει μετ' επιτάσεως ότι οπωσδήποτε θα καταστραφεί η γη το 2012.
Είναι μια ιστορία που την έχουν επαναλάβει πολλές φορές οι μάρτυρες του Ιεχωβά, τώρα το έχει αλλάξει μεταξύ 2012 και 2020, και δεν δίστασε ο δυστυχής να κυκλοφορήσει και οδηγίες προστασίας και διάσωσης, χωρίς ν' αλλάξει ούτε ένα,από αυτές που είχε κυκλοφορήσει η «Σκοπιά» για τα μέλη της, και τις παρουσιάζει σαν αποτέλεσμα υποκλοπής από μυστικές υπηρεσίες της ΟΕΑ.
Ο σκοπός του είναι ένας. Συκοφαντίες, Ύβρεις και απειλές εναντίον όλων εκείνων που ασχολούνται με θέματα Ελληνουσίας ώστε ν' απογοητευτούν και να τα παρατήσουν, δημιουργώντας
αισθήματα φόβου σύγχυσης και αποσυντονισμού. Απειλεί με θανατώσεις και βαριές τιμωρίες όποιους απορρίπτουν τον παρανοϊκό του δογματισμό.
Αυτό το ψοφίμι από τον Βόλο, γεμάτο θράσος και δειλία πάσχει από πνευματική λέπρα σε ανίατη μορφή.
Αν η Ελλάδα γίνει όπως την οραματίζεται ο τρελάρας του Βόλου και η ανύπαρκτη ΟΕΑ του, δεν χρειάζεται να υπάρχει, από το φως του κόσμου που είναι σήμερα θα μεταβληθεί σε ντροπή του κόσμου. Αγνοείστε τον, είναι ανύπαρκτος. Αν τον συναντήσετε μπροστά σας φτυστέ τον για ν' αραιώσει ο βούρκος μέσα στον οποίον κολυμπάει, για να μειωθεί η δυσωδία που αναδίδει.
Δεν μπορεί να είναι Έλληνας και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει

. Και ΜΗΝ μΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΏΒΑ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
e-mail: argonautes@mail.gr