Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ:Έπιασε φωτιά καίγοντας... χαρτονομίσματα


Με καθολικά εγκαύματα στο σώμα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Τρικάλων μια 79χρονη, κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Τρικκαίων.
Ειδικότερα το συμβάν διαδραματίστηκε προχθές, και ο τρόπος...
 από τον υπέστη τα εγκαύματα η ηλικιωμένη ήρθε να προκαλέσει θόρυβο στην τοπική κοινωνία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε να επέμβει.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 79χρονη διέμενε σε χωριό του δήμου Τρικκαίων με τον ηλικιωμένο σύζυγό της. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα εισήλθε στην αποθήκη του σπιτιού, τοποθέτησε σε μεταλλικό κούβα βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα ρίχνοντας στην συνέχεια χαρτονομίσματα σημαντικής αξίας τα οποία στην συνέχεια τα πότισε με πετρέλαιο. Δυστυχώς όμως για εκείνη το πετρέλαιο έπεσε και στα ρούχα της με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία που βρήκαν την 79χρονη στον προαύλιο χώρο της διπλοκατοικίας της. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με βαριά εγκαύματα στο σύνολο του σώματος της.
Οι άντρες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλίθηκαν και έφτασαν στο σημείο πραγματοποιώντας αυτοψία στο χώρο βρήκαν το μεταλλικό κουβά, με υπολείμματα των χαρτονομισμάτων. Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο εντόπισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο η ηλικιωμένη δεν είχε προλάβει να καταστρέψει στην φωτιά.
Οι λόγοι για τους οποίους η 79χρονη προχώρησε σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι και διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.